12. august 2010

"Vintage" Army Jacket..

Jeg havde lige en lille time i går mellem shows, så jeg gik en tur rundt i butikkerne. I Gina Tricot har de fået mange nye varer, bl.a. en del af de fine ting, som jeg viste jer i DET HER indlæg. Jeg købte den tykke leo-cardi, den var virkelig fin, slouchy og perfekt til efteråret. Det jeg egentlig ville frem til, er at jeg IGEN er faldet for en jakke. Den er fra Friis og co og jeg havde slet ikke ventet at finde sådan en fin grå armyjakke derinde. Jeg tog den på og den sad sååååå flot på mig - Jeg er blevet tilbudt at købe den til en god pris og er MEGET fristet.. Men jeg vil lige høre jeres mening først:PhotobucketPhotobucket
Først og fremmest er den i super kvalitet, emblemerne er ret cool og der står IKKE Friis og co. noget sted på den.. Haha. Jeg tænker at den vil være god som et alternativ til den sorte og nude blazer, som vi alle har i klædeskabet? Den vil nemlig være god med feminine kjoler og med et par jeans, hvor jeg normalt ville bruge en blazer.. Hm..

Nu er det så din tur - Skal jeg købe eller lade den hænge?

34 kommentarer:

Nicoline. sagde ...

Go go go :D

Nicoline. sagde ...

Go go go :D

Regitze.loeth@hotmail.com sagde ...

lad den hænge!

Ditte Mehner Kristiansen sagde ...

MIN mening er, at den alt alt alt for "over-the-top" og simpelthen NO-go! Der er lidt for meget "udklædning" over den...

Men det er selvfølgelig bare MIN mening... Hehe! :-)

Anonym sagde ...

Lad den hænge!

- medmindre du kan finde ud af at pille emblemerne af! De gør at det ligner noget udklædningstøj til en 10årig.

Kirijo sagde ...

Rigtig fed jakke. Et go. Men tror du at du kommer til at bruge den? :D

Jeg spottede dig godt lige hurtigt på Købmagergade. Hvor er dine strømpebukser fra? og hvad var pisen?

Stine sagde ...

Jeg ville lade den hænge også finde en rigtig vintage istedet :)
Eller, "bare" finde en almindelig vintage herre-blazer også selv sy mærkerne på :)

Anonym sagde ...

Jeg elsker små jakker. Kan godt lide at den er "pynet". Hvad koster den?

Heidi sagde ...

Lad den hænge :)

Anonym sagde ...

lad den hænge!!!

Anonym sagde ...

Altså på plus siden: den er grå (ser man ikke så tit), fine emblemer og ikke noget mærke med friis og co, og så siger du at den sidder godt.. (og så er det vel egentlig også et plus at du kan få den billigt)

på minus siden: den er ikke rigtig vintage-army-lækker.. måske er det bare mig som synes at noget af det som gør den type jakke så cool er at der er vintage..

personligt tror jeg hellere at jeg ville finde en brugt gammel sag.. MEN den er MEGET fin (og grå) Kia!

Linda'Lykke sagde ...

Sådan en sag skal være vintage :)
Synes det bliver lidt for udklædningsagtigt ellers, eller falskt på en eller anden måde.. Så selvom blazeren er MEGA fed, så synes jeg du skal lade den hænge

Anonym sagde ...

Ja, jeg er desværre enig med flertallet. Den er simpelthen for 'pæn' synes jeg. Army jakker skal være vintage synes jeg :-)
Mvh Dot.

Anonym sagde ...

Ja, jeg er desværre enig med flertallet. Den er simpelthen for 'pæn' synes jeg. Army jakker skal være vintage synes jeg :-)
Mvh Dot.

Cecilie sagde ...

Jeg synes, du skal lade den hænge, den ser en lille smule billig ud i kvaliteten med alle de emblemer - lidt udklædning som de andre siger.
Du har så meget andet tøj, der er flottere!

Tak for en fantastisk (!) blog.

Cecilie sagde ...

Lad den hellere hænge. Synes, den ser lidt billig ud i kvaliteten med alle de skindende emblemer, lidt udklædning, som de andre siger. Du har SÅ meget andet tøj, der er flottere...

Tak for en fantastisk blog!!

Kh. Cecilie

evangeline sagde ...

Jeg vil, ligesom ret mange af de andre sige lad den hænge! Idéen er super fed, men den er lidt for meget Militær, og lidt for lidt chic! :)

Anonym sagde ...

Jeg mener også, at du skal lade den hænge.

Line F sagde ...

Den er møg fed, men jeg giver flere af de andre ret - den er lidt udklædningsagtig. Jeg ville lade den hænge hvis jeg var dig :)

Østergaard sagde ...

Den er jo al for fed! Køb den Kia!
/Line

lineoestergaard.blogspot.com

Emma sagde ...

Lad den hænge. Synes ikke den sidder flot over skuldrene på dig, og den er ikke 'fittet'. Desuden er den alt for over-the-top. Jeg ville købe den mørkeblå blazer fra Vila (som også ses i Elle) til 400 som også har noget maritimt over sig, men på en meget mere dæmpet måde..

Lotte Florette sagde ...

Sorry men jeg synes også at den skal blive i butikken. Den er lidt kostume agtigt på grund af de der emblemer. Og er den ikke for stor til dig?

Camille fra clamour4glamour skrev på et tidspunkt om nogle vintage mili stilet jakker som en solgt (faktisk overdelen til de en gang så kendte punk royal bukser). så er det federe at købe nogle emblemer i en vintage forretning og selv lege lidt..

Michelle sagde ...

Jeg synes ideen er fed - men, som de andre siger, så er der altså et eller andet her der ikke er helt rigtigt, den er lidt for udklædnings agtig i mine øjne, men jeg kan godt forstå du har forelsket dig i den, personligt ville jeg nok lade den hænge men det er jo din mening der tæller :-)

Gowry sagde ...

YES!!! Den er sej!

Kia sagde ...

Aeeeej, jeg troede det var en sikker vinder.. Hm... :)

Line sagde ...

Niks, den duer ikke! Den er for påtaget, på en eller anden måde.

Anonym sagde ...

Jeg er personligt ikke særlig vild med snittet, farven og generelt bare jakken.. MEN det er jo bare min mening :-)

Anonym sagde ...

guldknapperne er for shiny og ser billige ud.. eller udklædnings-agtige, som andre også siger. no-go

Kia sagde ...

Haha - Nu har jeg bare endnu mere lyst til at købe den, kender I det??
:)

Kia.

Anonym sagde ...

Hm, jeg har kigget og kigget på den jakke, og hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg faktisk ikke den sidder særligt pænt på dig på billedet taget fra siden. Det er som om den stritter ud på ryggen og skuldrene folder meget. Du har nogle gode ideer til styling, men jeg tror altså også du kan finde et pænere alternativ.

Cecilia sagde ...

Lige en lidt anden ting.. men det leo tørklæde fra GT, som du har skrevet om tidligere (i det indlæg du linker tilbage til her).. ved du om det er landet i butikkerne??

Astrid sagde ...

Jeg er ret vild med den og synes faktisk, a du skulle tage og købe den. Den klæder dig, og det er ikke en man ser hver dag! :)

Lara sagde ...

Er lædershortsne og skovmands-skjorten kommet i butikkerne?

emblemer sagde ...

Jeg har lige lavet sådan noget til til Wecip i computer clan :)_ de blev bare så glade. Men det ser da også over cool ud :)