6. august 2010

Formiddag.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg har haft en alletiders morgenmadsdate med Emily i dag. Vi mødtes kl 9 på Wulff og Konstali, som er et fint lille morgenmad- og frokoststed på Islands Brygge. Uhhm, den der blåbærmuffin var virkelig god! Efter morgenmaden tog jeg ud i Fields, hvor jeg prøvede en super sej læderjakke fra topshop. Billeder af jakke og dagens outfit følger senere. Lige nu er jeg nemlig på vej til Frederiksberg, hvor jeg skal nå en eftermiddagsforestilling i biografen. Vi ses!

5 kommentarer:

Momo sagde ...

Uhh, jeg elsker det sted. Jeg spiste morgenmad hverdag derhenne i en periode jeg gik i skole ti minutter væk...(og var rig, hæhæh)

Kia sagde ...

Mmmh, ja.. Det er et dejligt sted! :)

Anonym sagde ...

Hej Kia,

Tak for en god(!) blog, hvor man kan hente lidt tips og inspiration til billige køb. Så nu har jeg en lille forespørsel :)

Din veninde på billige har en cardigan på, som jeg har ledt efter i laaang tid nu. Jeg elsker den karrygule farve. Ved du evt. hvor den er fra?

Nyd resten af sommeren. Og tillykke med forleden.

/Julie

Anonym sagde ...

billige=billedet*

Freja sagde ...

hej Kia. jeg har i lang tid beudret layoutet her på siden, og jeg tænkte på hvordan du har lavet den helt hvide baggrund.. har prøvet på blogspot men kunne ikke rigtig finde ud af det . . .