3. august 2010

I søndags..

Photobucket

Min søndag blev brugt i Roskilde, hvor jeg mødtes med min veninde smukke Katia. Vi besøgte vores fælles veninde, som i øjeblikket går igennem en af de, vel nok, hårdeste ting en kvinde kan gå igennem. Jeg er bare glad for, at jeg kan være der for hende og støtte hende, hvis hun har brug for det. Besøget gjorde virkelig indtryk på mig og det har virkelig fået mig til at tænke over mit eget liv. Alting er bare skideligegyldigt, når jeg tænker på hende og hendes situation.. Hvor kan det bare nogle gange føles så ekstremt hjernedødt at tale om styling, mode og shopping, når jeg bare ved at der er en million andre ting, der er vigtigere end det her.. Præcis dén her følelse har jeg også, når jeg har haft et par rigtig hårde dage på jobbet med ulykkelige børn og masser af konflikter.. Nå, nok om det..

Tilbage til bloggens (lidt hjernedøde (sådan en følelse har jeg virkelig idag)) formål, nemlig søndagens outfit.. Min blazer fra topshops udsalg kom i brug sammen med mine all-time yndlingsleggings fra vila. Dejligt at kunne bruge en stor del af sit klædeskab igen, grundet den underlige danske sommer.. :)

11 kommentarer:

Nora sagde ...

jeg kan rigtig godt lide din taske. :)

Emilie sagde ...

Superflot taske! :). sådan en vil jeg gerne ha' hvor kommer den fra? :).
Jeg elsker din blog!
Kh. Emilie

Kia sagde ...

Hej piger,

Tasken er fra Dixie! :)

Kia.

Katrine sagde ...

Dén følelse kender jeg godt! Og med folks åndssvage brokkerier, som med tøj.. "Jeg har det så dårligt, bla bla, jeg tror jeg dør til den her eksamen.." ja, så skulle du da prøve at have det rigtig skidt.
Sommetider kan man godt føle, at det hele er lidt for materialistisk og egoistisk..
Men du ser godt ud, Kia :)

Sidsel Ø sagde ...

Jeg har det på samme måde nogen gange.

Ikke bare med bloggen, men også livet generelt. Alle mine problemer ligger lige pt på et meget lavt niveau og handler faktisk mest om hvad jeg skal have på i morgen.
Ihvertfald al mulig held og lykke til din veninde. Jeg håber hun kommer hurtigt igennem det.

Liv sagde ...

Når man til tider tænker at mode er overfladisk og unødvendigt, så må man bare vende det om og tænke på hvordan et smukt stykke tøj og en styling kan give nogle mennesker nyt mod på livet og hvordan visse stykker tøj er kunst og ikke blot stof. Det er stadig overfladisk, men det får en smule mening.

Kia sagde ...

Det er vist meget sundt at blive lidt hadsk over for det her modenoget, især når man blogger på 2. år og måske har haft det sådan her 2 eller 3 gange i alt.

:)

Kia

Vibeke sagde ...

Jeg kan også godt have sådan både med bloggen og i mit liv. Jeg synes det er vigtigt at huske på, at de triste ting ikke bliver bedre af, at man ikke glædes ved andre - overfladiske eller ej. Din veninde får det ikke bedre af, at du ikke skriver om mode eller har den interesse. Det er selvfølgelig ikke det samme som man har lyst de sjove ting.

Når det er sagt, så har du da ret i at sundt en gang i mellem at sætte tingene i perspektiv.

Jeg håber, din veninde kommer sig over det på et tidspunkt.

- Vibeke

Anonym sagde ...

Tasken kan købes i Message og på smartgirl.dk - 399.-
Kærlig hilsen Tina, Dixie

Kia sagde ...

Hej Vibeke,

Nej, du har ret. Men nogle gange får jeg bare nok af mig selv og min mega overfladiske hobby - Godt jeg har et indholdsrigt studie og job.

Kia.

Kia sagde ...

Tina - Tak for info! Dejligt at jeg ikke selv skulle lede.. :)