9. august 2010

ØSREGN!

Photobucket

Ok, hvad skete der lige for vejret i København og omegn i går? Det ØSEDE jo ned hele dagen lang. På en måde var det hyggeligt nok og jeg startede søndag morgen med at spise lagkage fra dagen før til morgenmad og lytte til regnen. Jeg er på arbejde i forstæderne i disse dage, så jeg kørte søndag aften ud til mine forældre for at overnatte til tirsdag. Kunne lige overtale min kæreste til at knipse et par billeder, mens han stadig sad i bilen.. Hehe. Bliver mere og mere glad for min Hunters, vejret i DK er jo så mærkeligt of Hunters er altså gode til kjoler og strømpebukser. I går kørte jeg lidt lag på lag-stilen med DE HER fine shorts, som man desværre ikke kan se så godt på billedet.

8 kommentarer:

Michelle Marie sagde ...

Øv øv det regnede ikke her, holdte ellers søndag på sofaen og håbede på det ville begynde at regne.

Mvh. Michelle-Marie
http://miss-michellemarie.blogspot.com/

Stine sagde ...

Du har fuldstændig ret med de gummistøvler, hvordan kan man andet end at elske dem? Specielt her i Danmark ;) Jeg har endda også lige lavet et hyldest indlæg til dem på min blog, ha ha ;)

www.6400happimess.blogspot.com

Michelle sagde ...

Åh hvor vil jeg også gerne eje et par Hunters. Er netop hjemvendt fra smukfest og var misundelig på alle der havde dem (og vil lige sige at det var ret mange!! hehe)

Men fin det er du :)

Michelle - http://so-this-season.blogspot.com/

Anonym sagde ...

CUTE

Gunilla sagde ...

Elsker dine shorts! ;)
/Gunilla

evangeline sagde ...

Jeg ELSKER at du blogger flere gange om dagen! Det redder seriøst HELE min dag når der kommer et nyt indlæg på fierceogfattig! ;)

Josefine sagde ...

Lækre støvler:)

http://streetfotofashion.blogspot.com/

Kia sagde ...

<3 Hunters!! :)

Cool at folk ligefrem får reddet deres dag ved mine opdateringer. Det er jeg glad for! :)

Kia